Ron Kuyt overleden

Woensdagavond net voor onze seizoensafsluiting hebben wij, FC Trias Zaterdag 2, het droevige bericht ontvangen dat onze geliefde trainer Ron is komen te overlijden. Ron zou stoppen na dit seizoen, maar zo werd het afscheid ineens heel definitief.

6 jaar geleden kwam Ron naar Winterswijk vanuit Den Haag. Zonder een band met de club te hebben bood Ron zich aan als trainer van ons team. 3 Seizoenen lang stond hij voor ons klaar, week in week uit. 

Ron was altijd goedlachs, tenzij wij weer eens een “typische Trias wedstrijd” speelden, wat vaak betekende dat wij er niks van bakten en veel te lief waren voor de tegenstander.

Ron maakte altijd tijd voor ons vrij, zelfs als dat betekende dat de kinderen mee moesten om ons aan te moedigen. Fanatiek en vol passie stond Ron langs de zijlijn, vaak met mooie uitspraken, “Die bal kun je er nog in pissen man”. 

Ron was voor vele van ons meer dan alleen een trainer, dat maakte hem ook zo speciaal.

Ron, voor ons ben en blijf je een echte Triacied. Hou je Haags!


Mede namens het bestuur, leden en vrijwilligers wensen wij Kimm, de kinderen en verdere familie en dierbaren heel veel sterkte toe met het ongelooflijk grote verlies van Ron.

Scroll naar boven