Slecht spel en individuele fouten doen 3e de das om

Zondag nam Trias 3 het thuis op tegen KSH 2, met de wetenschap dat koploper Longa het lastige uitduel tegen VIOD moest spelen. Genoeg reden dus om een goede prestatie neer te zetten, maar dit was niet terug te zien in de wedstrijd.

Trias 3 begon namelijk zwak aan de wedstrijd. Gelukkig was het spel van KSH niet veel beter, waardoor er niet echt een mindere ploeg was aan te wijzen. Toch kreeg Trias de deksel op de neus van het matige begin. Na een tiental minuten werd er in de buurt van de eigen 16 de voetballende oplossing gezocht, waarna er balverlies werd geleden. Dit was nog geen ramp vanwege de drukte in de 16, maar men kon daarna wel een steekballetje geven naar een vrijgelaten speler, die de keeper kansloos liet met een tegendraads schot (0-1). In het uitduel was de start ook niet zo goed en werd er nog met 1-8 gewonnen, dus nog niets aan de hand. Het spel werd er echter met veel onnodig en ongelukkig balverlies niet beter op aan Trias-zijde, maar toch kreeg het nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen. De grootste mogelijkheden waren er voor Frank ten Hagen die door een prima lange bal van Sander richting het doel werd gestuurd, hij had veel ruimte, maar was te gehaast, waardoor een goede mogelijkheid verloren ging. Ook ontving Mike nog een goede voorzet vanaf rechts en schoot op een meter of 10 van het doel net over. Er werd met een verrassende 0-1 achterstand gerust.

Trias wist wat er te doen stond, maar begon de 2e helft niet al te best. Vrij snel na rust werd er weer een voetballende oplossing gezocht in de buurt van eigen 16, waarna KSH de bal veroverde. Een aanvaller kon afwerken, maar een goede redding van invalkeeper Lars voorkwam erger. De verdere eerste 10 minuten was het 3e nog zoekende in de opbouw, hierna kwam het wat beter in het spel en voerde het de druk iets op. Ook ging het niet veel later iets meer risico nemen door achterin 1 op 1 te spelen. Buiten wat extra druk en een aantal corners leverde dit echter niet veel op. Met 20 minuten te spelen werd er wederom een wijziging aangebracht om het tij te keren, maar direct daarna kwam er een hoge bal die achterin verkeerd werd ingeschat, waarna een KSH-aanvaller kon afronden. Deze faalde niet (0-2). De resterende 20 minuten probeerde het 3e het nog wel, maar het wilde gewoon niet lukken. De gifbeker was nog niet helemaal leeg, want het werd nog erger. Nadat een doeltrap terecht kwam bij een KSH-speler, werd de bal direct richting rand 16 verwerkt. Hier had de bal nog weggetrapt kunnen worden, maar won wederom een KSH-speler het duel, waarna die richting doel ging en scoorde (0-3). Dit was tevens de eindstand.

Hoewel er altijd uitzonderingen zijn, zo kon invalkeeper Lars er weinig aan doen (bedankt voor het invallen), kan je wel spreken van een collectieve wanprestatie van Trias 3. Rest het 3e niets aners dan het seizoen waardig af te sluiten en alvast op volgend seizoen te richten. 2e Paasdag speelt het 3e uit tegen Etten 2.

Scroll naar boven