Steentjes Makelaars-Verzekeringen-Hypotheken uit Lichtenvoorde nieuwe sponsor FC Trias

Net voor de zomerstop heeft FC Trias Steentjes Makelaars-Verzekeringen-Hypotheken uit Lichtenvoorde weten vast te leggen als nieuwe sponsor voor FC Trias. “Het is leuk om te merken, dat ook het bedrijfsleven van buiten Winterswijk middels sponsoring hun naamsbekendheid wil vergroten in Winterswijk. Steentjes is er daar een van, vertelt Nick Dute van de sponsorcommissie van FC Trias. “De connectie met FC Trias komt vanuit Ewout ten Pas (verzekeringsadviseur) en mijzelf, wij zijn beiden al jaren zeer actief bij FC Trias als spelend lid, in verschillende commissies en sinds kort ook als bestuurslid”, aldus Bart Berenschot, hypotheekadviseur bij Steentjes. Daarnaast is Myriam Scholtz, werkzaam op onze afdeling makelaardij ook woonachtig in Winterswijk.

Onze dank gaat uiteraard uit naar deze nieuwe sponsor!

Over Steentjes
Steentjes is een jong, dynamisch en modern bedrijf op het gebied van hypotheken, makelaardij, verzekeringen, pensioenen en bankzaken. Met kantoren in Eibergen, Groenlo en Lichtenvoorde. Voor meer informatie over Steentjes? Bezoek de website www.steentjes.nl

Op de foto van links naar rechts: Bart Berenschot (Steentjes Hypotheken), Myriam Scholtz (Steentjes Makelaars) en Ewout ten Pas (Steentjes Verzekeringen).

Scroll naar boven