Super gezellige seizoensafsluiting

De meeste teams spelen nog een paar wedstrijden maar na de laatste thuiswedstrijd van heren 1 tegen Avanti W. was op zondag 21 mei de traditionele seizoensafsluiting. Alle randvoorwaarden waren aanwezig: lekker zomers zonnetje, drankje en hapje ontbrak niet, Duo Diabetico zorgden voor de muzikale omlijsting en een grote groep enthousiaste spelers en supporters die samen terugblikten op een geweldig seizoen.

Voordat het feest los barstte werd er afscheid genomen van Marco Oonk die vanaf 2002 betrokken was bij alles rondom de (jeugd)wedstrijden van FC Trias. O.a. als scheidsrechter, coördinator, toernooi-organisator, groot Sportlink kenner, hij zette zich overal volop voor in. Na vele jaren heeft hij echter besloten zich te gaan richten op een andere taak, namelijk die van teammanager bij SC Meddo. Uiteraard wensen wij hem daarbij veel succes. Naast afscheid nemen werd er ook verlengd: Jan Winkelhorst verlengde, in ruil voor een bos bloemen, een nieuw seizoen kassa- en lootjesdienst voor het komende seizoen.

Ook werd er afscheid genomen van Bob de Jongh en Yassin Ouardighi die beide via de jeugd trainer werden van ons eerste en tweede elftal. Samen zijn gestart met de bouw van Trias 2.0 (o.a. doorstroming jeugd) en daarvoor een mooie basis gelegd. Bob vanuit en met de jeugd bij E, 015, 017 succesvol en nu ook met het 2e opeenvolgende jaar beloond met het behalen van een periode. Yassin was, ondanks, twee lastige corona jaren succesvol met ons eerste elftal waarna het tijd is om weer een nieuwe klus op te pakken. Ook voor zijn en onze ontwikkeling goed om ieder een eigen weg te gaan.

Brian Oude Heuvel, die dit voorjaar, succesvol debuteerde in het eerste elftal, bleek naast voetbal- ook te beschikken over andere talenten:

In het fotoalbum vindt je nog meer foto’s.

Scroll naar boven