Trias 1 krijgt niet wat het verdiend

Trias 1 speelde vanmiddag in Rheden op een ongelofelijk knollenveld. Daardoor was goed voetbal niet mogelijk, toch werd het een aardige wedstrijd om naar te kijken. In de 4e min was direct aanleiding dat het 0-0 bleef. De spits kwam alleen voor Mathijs maar het veld hielp Trias. In de 20e minuut kwam Trias aan de leiding. Een prachtige lange trap was precies op maat. Menno zag de komende Rolf door het midden en met een prachtige voetbeweging liet de aanvoerder van Trias de keeper volstrekt kansloos. Hierna bleef Trias de betere partij. Dit leidde in de 25e, 29e minuut op 2 100% kansen die jammerlijk gemist werden. Dat werd Trias fataal in de 32e minuut. De spits was wel attent bij de 1e paal daar waar Trias niet attent genoeg was 1-1. Trias was niet van het padje door deze tegenslag. Men ging vrolijk door met het creeren van kansen echter het net werd voor de rust niet meer gevonden.

2e Helft hetzelfde spelbeeld. Trias was veruit de beste ploeg. Toch was de 1e kans voor Rheden, maar Mathijs redde voortreffelijk. Hierna kunnen we geen enkele kans meer noteren voor de thuisclub. En we kunnen nog zeker 5 grote kansen noteren voor Trias maar de bal wilde er niet in. Keeper of lat waren spelbreker in deze. En dan krijg je de kous op de kop. Een volstrekt belachelijke penalty besliste de wedstrijd. En zeer gemakkelijk om na de wedstrijd te horen dat de spits van Rheden ruiterlijk toe gaf dat hij zomaar ging liggen. Erg jammer dat de scheidsrechter ook hier in mee ging. De tijd die over bleef, zo,N 12 minuten, ging Trias nog op zoek naar de verdiende gelijkmaker. Maar de kansen die Trias nog kreeg werden wederom niet benut. Daardoor verliest Trias van een matige tegenstander die zeker de 3 punten vanmiddag niet verdiende.

Toch moet Trias op deze voet verder. Men kreeg kansen genoeg en je moet ook een beetje geluk zo af en toe hebben. Toch was de team spirit prima. Op dit knollenveld was goed voetbal zeker niet mogelijk maar Trias voetbalde bij vlagen een prima wedstrijd.

Komende zondag thuis tegen Sv Grol. Alle mee gekomen supporters willen we hartelijk bedanken voor hun support.

Scroll naar boven