Veteranen beginnen met winst.

Onder lenteachtige omstandigheden trapten de veteranen in Vragender af. KSV is met drie punten met verve de rode lantaarndrager, dat weerhield ze er niet van om binnen vijf minuten de score te openen.De twee teams waren gewaagd aan elkaar waarbij Trias na verloop van de 1e helft de betere kansen kreeg. Nick Dute tikte na 20 minuten van dichtbij de gelijkmaker binnen. Even later een vrije trap van 20 meter van Hennie te Damme, de vragender doelman verkeek zich op het schot. Trias op een 1-2 voorsprong.

Na rust kwam Sander Pleiter de gelederen versterken, dat had snel resultaat. Met een laag strak schot in de hoek liet Sander de 1-3 aantekenen. Er leek geen vuiltje meer aan de lucht voor Trias, de wedstrijd was onder controle, kansen werden er niet gecreëerd door KSV. Doch de scheidsrechter zag in een botsing in het strafschopgebied een overtreding en floot voor een strafschot, 2-3. KSV kreeg hoop op meer. Het duurde echter niet lang voordat een eigen doelpunt van de KSV libero de marge weer op twee doelpunten bracht. De 2-4 overwinning kwam niet meer in gevaar en betekend een goede start van de tweede seizoenshelft.