Trias 4 onthutsend zwak tegen Grol 3

Na een paar weken met prima resultaten, liet Trias 4 vandaag vooral zichzelf in de steek. Men beleefde een collectieve offday, waarin werkelijk alle spelers ver onder hun niveau presteerden en geen van allen aanspraak maakte op een goed rapportcijfer.
Een gezapig potje zomeravondvoetbal, maar dan op de late zondagmorgen. Nagenoeg alle duels werden verloren, de bal werd niet binnen de ploeg gehouden en taken werden niet uitgevoerd. Met andere woorden: de wil om ook maar een enkel punt te pakken, was er vanmorgen gewoonweg niet.

Grol begon geconcentreerd aan de wedstrijd en bepaalde met veel balbezit het spel. In de warming-up had men al laten zien, deze wedstrijd serieus op te willen pakken en zo ging men ook vanaf het eerste fluitsignaal te werk. Maar tot echt uitgespeelde situatie leidde dit aanvankelijk niet en aan weerszijden waren er enkele kleine kansen. Grol 3 had wel het betere van het spel.
Na bijna een half uur spelen kwamen de gasten op de terechte voorsprong. Via een snelle aanval over rechts, werd de bal strak voorgezet. De volledig vrijstaande linksbuiten kon de halfhoge bal middels een volley strak binnenschieten.
Enkele minuten later was het wederom een voorzet vanaf rechts, echter deze keer kwam deze hoog in het strafschopgebied. Roy en keeper Niels gingen het luchtduel aan met de lange midvoor. Roy kwam hierdoor in onbalans en beroerde de bal ongelukkig met beide handen. Hiermee liet hij de prima leidende scheidsrechter Geerdink geen andere keuze, dan de bal op elf meter te leggen. Deze penalty werd onberispelijk binnengeschoten, waardoor Grol met een comfortabele 0 – 2 voorsprong de rust in ging.

Na de thee leek Trias 4 wat feller en overtuigender uit de startblokken te komen. Men kreeg wat meer grip op de wedstrijd en zowaar leek men wat druk te zetten op de Grolse defensie. Hierdoor lag dan ook na vijf minuten al de ‘Anschluβtreffer’ in het net. Eddy stuurde met een goede pass Sander de diepte in. Deze legde onzelfzuchtig de bal breed richting Maarten, die de keeper omspeelde en de 1 – 2 binnentikte.
Trias zette zijn betere spel voort en zo leek men zelfs lange tijd aanspraak te willen maken op de gelijkmaker. Maar echt een vuist kon men hierbij niet maken en echt moeilijk werd het de verdediging van de gasten niet gemaakt. Eenvoudig hield men de laatste linie gesloten en wanneer nodig, trede de jonge jeugdkeeper overtuigend op.
Tien minuten voor tijd gooide Grol de wedstrijd definitief in het slot. Via een uitgespeelde combinatie, kwam de linkshalf alleen voor keeper Niels en schoof de bal gecontroleerd in de korte hoek. In de laatste speelminuut mocht men ook nog de 1 – 4 binnenschieten. Nu was het knullig balverlies bij de thuisploeg, dat een aanval van Grol inleidde. Wederom werd de verdediging handig uitgespeeld en de bal in de touwen geschoten.

Uiteindelijk een terechte en afgetekende verliespartij. Negentig minuten had men achter de feiten aangelopen en geen moment was men echt in de wedstrijd geweest.
Een wedstrijd voor de statistieken, maar vooral om heel snel te vergeten.

Komende zondag de rematch van de eerste wedstrijd van dit seizoen. Dan treft men thuis op ’t Huitinkveld om 09:00uur HSC ’21 3 uit Haaksbergen.
Voorafgaand zullen zondermeer de bezielende woorden van TD Kruukke benodigd zijn, om de voltallige selectie weer scherp en geconcentreerd te krijgen.

Scroll naar boven