Verlies voor FC Trias 1 tegen koploper Bon Boys

FC Trias 1 verloor afgelopen zondag met 3-0 van koploper Bon Boys, dat daarmee de 1e periodetitel pakte. FC Trias was niet opgewassen tegen het elftal van trainer Berthil ter Avest, dat op dit moment in de 3e klasse C duidelijk de te kloppen ploeg is. De 3-0 stond al na 20 minuten op het scorebord. Daarmee was de wedstrijd feitelijk al gespeeld. Niettemin zorgde FC Trias er in 2e helft voor dat Bon Boys de score niet verder kon opvoeren. De wedstrijd werd in de 2e helft voor FC Trias ontsiert door een harde tackle van een speler van Bon Boys op Bram te Bogt, die vervolgens per brancard het veld moest verlaten.

Trainer Jos Heutinck na afloop van de wedstrijd: “Helaas moesten wij vlak voor de wedstrijd een aantal omzettingen doen, doordat een van onze basisspelers veel te laat kwam. Dit verstoorde de wedstrijdvoorbereiding. Dat is jammer en onnodig. Wat niet te zeggen is dat wij anders een beter resultaat hadden behaald, want Bon Boys is een hele goed ploeg. Daar kun je van verliezen. Maar er had normaal gesproken voor ons meer in kunnen zitten”.

Wij bedanken alle aanwezige supporters van FC Trias.

Aanstaande zondag speelt FC Trias 1 thuis tegen Pax uit Hengelo Gld., dat afgelopen zondag met 2-3 verloor van GSV ‘38. Aftrap om 14:00 uur op ’t Huitinkveld.

Scroll naar boven