Verlies in 1e competitiewedstrijd FC Trias VR1

Zondag 2 februari speelde FC Trias VR1 haar 1e competitiewedstrijd na de winterstop. In de voorbereiding speelden de vrouwen 2 wedstrijden tegen 1e klasse zaterdag teams voor de Achterhoekcup. Deze 2 wedstrijden gingen allebei verloren.

Vandaag een belangrijke wedstrijd voor FC Trias. Varsseveld staat voorafgaand van de wedstrijd met 21 punten op de 1e plaats. FC Trias heeft 14 punten en kan bij winst het gat verkleinen en Varsseveld naderen tot 4 punten. Bij verlies van FC Trias loopt Varsseveld uit en word het gat maarliefst 10 punten. Erop of eronder voor de vrouwen van FC Trias. Vandaag kregen zij extra support van de pupillen van de week Demi en Yasmin.

De wedstrijd begon goed, maar niet voor FC Trias. Na 23 seconden schoot Varsseveld haar 1e doelpunt binnen, 0-1. Een flinke valse start voor FC Trias. FC Trias probeerde zich te herpakken, maar Varsseveld bleef komen. FC Trias wist geen grip te krijgen op Varsseveld en maakte veel fouten. Hierdoor kwam Varsseveld lekker in de wedstrijd en kreeg de tijd en ruimte om te voetballen. Na 20 minuten wist Varsseveld nogmaals te scoren, 0-2. FC Trias probeerde met man en macht de wedstrijd om te draaien, maar zat niet goed in de wedstrijd. Slechte aannames, ballen werden zo ingeleverd en er was geen druk vooruit. FC Trias vocht met zichzelf, maar begon harder te werken. De mouwen werden opgestroopt en FC Trias kwam zowaar voor het doel van Varsseveld. Caya liep door op een lange bal van achteruit en schoot net voor rust de 1-2 binnen. Dit was ook gelijk de ruststand en FC Trias kreeg weer hoop!

In de rust sprak Dennis bemoedigende woorden en wist de zaken weer goed neer te zetten. FC Trias stak de koppen bij elkaar en ging vol goede moed de 2e helft in.

De 2e helft begon van beide kant fel. Het leek weer een echte wedstrijd te worden. Toch viel FC Trias een beetje terug in het voetbal van de 1e helft en liet Varsseveld weer voetballen. Door een aantal individuele fouten kreeg Varsseveld opnieuw kansen en benutte deze ook. Na 20 minuten schoot Varsseveld de 1-3 binnen. Helaas was dit nog niet de einduitslag, want Varsseveld wist ook de 1-4 nog binnen te schieten.

FC Trias vocht vandaag vooral tegen zichzelf en straalde niet zoals het voor de winterstop deed. Werk aan de winkel en vandaag snel vergeten. Volgende week zondag speelt FC Trias VR1 om 11.00 uur in Lichtenvoorde tegen Longa VR1.

Scroll naar boven