NIEUWJAARSRECEPTIE: FC Trias is klaar voor 2024 !

Op zondag 7 januari werd het voetbaljaar 2024 traditioneel geopend met onze nieuwjaarsreceptie. In een overvolle kantine werd gezamenlijk het glas geheven op het nieuwe jaar wat voor ons ligt. Een toespraak van onze voorzitter en het huldigen van onze jubilarissen ontbraken daarbij natuurlijk ook niet:

Uiteraard wenste voorzitter Bart Berenschot bij zijn openingswoord iedereen een gezond, voorspoedig en sportief 2024 toe. In zijn speech (die je hier kunt nalezen) wees hij ons er nog maar weer eens op dat we trots mogen zijn wat we met z’n allen neer hebben gezet. Met Gezond Boeren Verstand van vele vrijwilligers hebben we enorm veel bereikt. Maar we moeten elkaar wel scherp blijven houden. Trots was Bart ook op de bereikte sportieve successen: senioren, vrouwen en jeugd blijven stappen maken. FC Trias is op alle vlakken klaar voor de toekomst, “laat 2024 maar komen”, zo waren Bart’s slotwoorden.

Traditioneel maakte de activiteitencommissie de resultaten van de kerstactie bekend. Francisca Klanderman was in haar nopjes met het enorme bedrag wat er in het najaar was verkocht waarmee weer tal van nevenactiviteiten voor onze (jeugd-)leden kunnen worden georganiseerd. Speciaal wees zij nog op de avond voor alle vrijwilligers (en hun aanhang) op zaterdag 23 maart a.s. met het verzoek om zich aan te melden via activiteitencommissie@fctrias.nl

Daarna richtte Bart zich op de jubilarissen: Die in de zogenaamde buitencategorie (Bennie de Roos en Wim ten Damme) waren onlangs persoonlijk thuis bezocht (zoals hier kunt nalezen) maar alle andere 65-60-50-40-25 en 12,5 jarige jubilea werden tijdens de receptie in het zonnetje gezet. Voor iedereen waren er lovende woorden, een ludieke anekdote of een herinnering aan een sportief hoogtepunt. In het bijzonder de drie vrouwelijke jubilea, Ankie Smit-Rikkers, Ria Reuselink-te Brummelstroete en Wilma Oonk-Selle die alle drie, 50 jaar geleden, aan de wieg hebben gestaan van het vrouwenvoetbal in Ratum. Naast mooie woorden was er voor iedereen ook een passend aandenken.

Na het formele gedeelte bleef het nog lang gezellig in de bomvolle kantine op ‘t Huitinkveld waarbij de vele Triassers onder het genot van een drankje en hapje elkaar het beste wensen voor 2024.
De receptie werd vooraf gegaan door een fantastisch huistoernooi waarbij 135 enthousiaste voetballers streden voor de eer: Daarbij won Nederland met de finale met 1-0 van Portugal en werd Spanje derde door de noodzakelijke strafschoppen beter te nemen dan België.

Meer foto’s vindt je in het fotoalbum

Scroll naar boven